zondag 1 januari 2012

Een gezond 2012




Ik ga blog weer wat meer gebruiken , want er sinds 10 September veel gebeurd,later meer.
Ik wens iedereen een geweldig en een gezond 2012 toe



John

woensdag 26 oktober 2011

Pak de draad maat weer eens op

Ja eindelijk ga ik de weblog maar weer eens gebruiken,een lange tijd zag ik het echt niet zitten.

De reden dat ik het niet meer zag zitten,was elke het zelfde,ik bedoel hier mee,s”morgens vroeg waker wat doe je dan je gaat de wintertuin waar je kan roken,en dat deed ik dus de hele dag.

Er zijn wel meer bewoners waar je dus een gesprek mee voerde,maar op een gegeven moment weet je ook niet waar je het over moest hebben !

In de wintertuin is het mij dan ook helemaal verkeerd gegaan wat er gebeurd is laat ik morgen weten via een nieuwen log.

Dus tot morgen

Groetjes

John

John

donderdag 17 februari 2011

Zorginstellingen geven zorgboerderijen een 7,6

Limburgse zorgboerderijen scoren goed in de ogen van achttien grote zorginstellingen. Die geven de zorgboerderijen een 7,6 als rapportcijferLimburgse zorgboerderijen scoren goed in de ogen van achttien grote zorginstellingen. Die geven de zorgboerderijen een 7,6 als rapportcijfer

Minpunt is wel de manier waarop de zorgboerderijen hun bedrijfsvoering regelen. Die mag wel wat zakelijker.

Grote waardering is er voor de persoonlijke aandacht, de deskundige begeleiding, de zinvolle dagbesteding en de rust, ruimte en natuur rondom zorgboerderijen.

De resultaten zijn terug te vinden in een rapport dat werd gemaakt in opdracht van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond LLTB.

Groetjes

John

John

woensdag 16 februari 2011

Voorjaar jn de lucht

Vandaag was een heerlijke dag,het lijkt wel of het voorjaar in de lucht zit ??

Voorjaar

Je merkt gelijk dat de medebewoners zich anders voelen,je ziet dan weer eens vrolijke gezichten.

Nu maar hopen dat het weer een beetje zo blijft ,zo dit was een kort berichtje maar morgen zal ik wat meer ingaan op mijn medicijnen.

Groetjes

John

John

dinsdag 15 februari 2011

Gewoon een dag

 

Gewoon een dag in de Hambos,werd vanmorgen om 00:6 uur wakker ,duf natuurlijk .eerst het bed uitkomen transfer van bed naar rolstoel,kop effe onder de koude kraan.

En dan naar de wintertuin voor de eerste sigaret ,naar een kop of 3 koffie en al de nodige sigaretten weer naar de afdeling om een afspraak te maken voor mijn verzorging,is elke dag weer een verassing.

wasbeurt

Maar we komen er altijd wel uit,als dat allemaal gebeurt is ……ja weer naar de wintertuin (rookhol) omdat ik nog niet de beschikking heb over een elektrische rolstoel,ben ik nu al ongeveer 4 maanden niet buiten geweest.

Maar de oorzaak ligt ook aan mij zelf ik bezit al sinds 1994 een schootmobiel maar daar kan ik met geen mogelijkheid meer op komen dus ik zal en moet rijles moeten volgen om weer mobiel te worden  ,het is nu 23:52 uur dus ik sluit dit bericht.

Groetjes

John

John

Een week stilte

Een week van stilte op deze blog,de reden is eenvoudig er zijn mensen die niet graag lezen hoe een van bewoners zich voelt !!

En hoe werkelijk is om patiënt te zijn en hoe het allemaal een beetje in zijn werk gaat in verpleeg tehuis Hambos,toch ga ik verder met deze blog !!!

Horen Zien en Zwijgen

Ik gebruik geen namen ik gebruik geen foto’s van medewerkers van de De Hambos

Horen zien en Zwijgen !!

Groetjes

John

John

zondag 6 februari 2011

Weer een weekend voorbij

 

Zo weer een weekend voorbij,waar niet echt veel gebeurt is,ik voel alleen dat ik steeds maar achter uitgaat,dat is ook waar ,

heel-het-lichaam

Ik constant mee bezig,drinken doe elke dag 2 pilsjes en die laat ik mij ook niet afnemen !! Die spreuk klopt misschien wel maar zeker niet voor mij.

weekend

Wens iedereen een fijne nieuwe week ,geniet er van en denk niet teveel aan je ziekte handicap.

Groetjes

John

John

zaterdag 5 februari 2011

Werkelijk een slechte week gehad

Heb de afgelopen week een slechte week gehad.veel last van mijn van mijn COPD ,

COPD Dus daarom geen berichten op mijn weblog,ik hoop echt dat ik snel weer de ouden ben,

Want ik voelden een hoopje stront.

Mest

Zo dit was voor vandaag.

Groetjes

John

John

Zit niet goed in mijn vel


Zit al een week niet goed in mijn vel,ik zou niet weten wat het is,één ding weet ik zeker,en dat is dat op deze afdeling mensen van de leiding niet zo goed met kunnen opschieten,!! ook van het personeel kan ik met sommige niet overweg,ik weet dat ik graag een borreltje drink.en daar kunnen ze niet tegen,ik kan hier nu wel namen opschrijven,van personeel wat ook drinkt
.ik laat hierbij wens iedereen  een fijn weekend toe.

Groet



John

donderdag 27 januari 2011

De uitslag van de dokter

COPD

Na een slechte nacht niks geslapen,vanmorgen eindelijk dan de uitslag,viel mij toch wel wat tegen want ik schijn COPD een ziekte aan de longen.

COPD is een afkorting van de Engelse term 'Chronic Obstructive Pulmonary Disease', dit betekent chronisch obstructieve longziekten. COPD is een verzamelnaam voor longaandoeningen zoals chronische bronchitis en longemfyseem.

Lees meer op de site van Astma fonds .

En bekijk dit filmpje over COPD

Ook met mijn blaas is niet zo goed,de dokter gaat een afspraak maken met de uroloog prof.dr van creanenbroeck

Volgens mij zelf is heel de blaas toe aan een nieuwe,ik wacht maar weer eens (geduld is een schone zaak)

Groetjes

John

John

v